Boost jouw zaak

Boost jouw zaak

  Praktisch

   Inhoudelijk

   Verrassend

Boost jouw Zaak

Maandag 26 oktober 2020

Vanwege de aangescherpte maatregelen gaat de bijeenkomst helaas niet door op 26 oktober. 

 

Meld je nu aan en maak kans op een mediapakket van RTV Noord ter waarde van maar liefst: 1995 Euro!

9.00 – 12.00 uur, Stadslab Groningen

Hoe haal je in dit bijzondere jaar nog alles uit de kast in het laatste kwartaal? De Groninger Ondernemers Academy en RTV Noord organiseren het evenement om jouw zaak een boost te geven: Jouw Zaak Jouw Toekomst (een initiatief van MKB Noord en de Provincie Groningen).

De laatste maanden van dit kalenderjaar zijn aangebroken en het is dé periode voor retailers om hun omzet te halen. Op maandag 26 oktober in de suikerunie in Groningen geven zes ondernemers je graag een extra boost met kennissessies, praktische tips en inspirerende voorbeelden. Lees verder om erachter te komen wat de ondernemers tijdens het event jou kunnen vertellen

In tijden van crisis zoals COVID-19 zul je merken dat het aantal klanten die jouw winkel binnen stapt, terugneemt. Hoe houd jij als retailer in tijden van zo’n crisis je hoofd boven water? En zorg je ervoor dat klanten alsnog met een veilig gevoel jouw winkel betreden? Gezien de meest belangrijke maanden van het jaar aanbreken voor jou als retailer kan jouw zaak in tijden zoals deze wel een boost gebruiken! MKB Noord en de provincie Groningen willen retailers in de provincie vooruit helpen met een ondernemerschapsprogramma op maat en hebben hiervoor een aantrekkelijke ondernemersregeling beschikbaar.

Tijdens het evenement zullen zes ondernemers kennissessies, praktische tips en inspirerende voorbeelden delen. Bekijk hier het programma!

Programma 09:00 – 12:00

9.00 uur: ontvangst

9.15 – 9.30 uur: Opening met welkom en bijdragen van inspirerende ondernemers

9.30 – 10.15 uur: Eerste ronde sessies

10.15 – 10.30 uur: korte break

10.30 – 11.10 uur: tweede sessies

11.15 – 12.00 uur: derde ronde sessies

12.00 uur: afsluiting en lunchbag voor onderweg

 

Per tijdslot is het mogelijk om een kennissessie bij te wonen. Je kunt je voorkeur aangeven voor 2 sessies, We houden hier zoveel mogelijk rekening mee.

De sessies:

De online zichtbaarheid en vindbaarheid van jouw bedrijf professionaliseren

Wolter van der Weide – Daar-om.nl

Website of webshop, Social Media, Google Ads en SEO! Wolter van der Weide van online marketing bureau Daar-om.nl vertelt je meer over hoe je de laatste maanden alles uit je online aanwezigheid haalt.

Zo worden jij en je zaak zichtbaar in de media!

Rianne de Wolff & Sebastian Boer – RTV Noord 

Hoe breng je het verhaal van jouw zaak onder de aandacht? In de masterclass van RTV Noord hoor je alles over media, het schrijven van persberichten en jouw zichtbaarheid.

Winkelpresentatie

Bert Broekhuis – Broekhuis Rijs De Gier Advisering

Je winkel zo aantrekkelijk mogelijk inrichten en aankleden voor klanten is lastig. Hoe zorg je voor een goede en toch aanlokkelijke anderhalve meter aankleding en welke nieuwe technologieën en gadgets zijn er? Hierover vertelt Bert je meer!

De beste beïnvloedingstechnieken voor retailers

Wendy Oude Veldhuis – Bureau Snugger 

In deze marketing psychologie sessie zie je welke beïnvloedingstechnieken er worden toegepast door supermarkten en grote multinationals. Na deze sessie kun jij ze zonder extra kosten óók inzetten in jouw zaak.

Klantcontact en gastvrijheid

Klantcontact en gastvrijheid: Klik Company – Anouk van de Venis en Marchien Naber

Hoe kun je onderscheidend klantcontact maken en écht uitblinken in gastvrijheid in Corona tijd? Ontdek hoe je invloed hebt in klantgericht werken met je team en zaak. Een energieke workshop met veel praktische input waarna je met je team en collega ondernemers zorgt voor meer bezoekers, meer omzet en nog meer werkplezier.  

.

Sessie: effectieve samenwerking in de winkelstraat

Eric Bos en Erwin Mulder Groningen City Club

Hoe werk je als ondernemers of vereniging samen aan de promotie van je winkelstraat? We nemen je graag aan de hand van het samenwerkingsmodel van Groningen (GCC) mee in de reis hoe je komt tot goede samenwerking in een stad of dorp.

Bedrijfsopvolging en ondernemen in zwaar weer

Leon Rijfkogel of Jelle Hol – Regionaal Ondernemings Instituut

Verkeert je onderneming in financieel zwaar weer of wil je je bedrijf verkopen? Meld je aan voor een persoonlijk en 1 op 1 gesprek met bedrijfsadviseurs Leon Rijfkogel of Jelle Hol en verneem wat de mogelijkheden voor jouw zaak zijn.

Meld je nu aan en maak kans op een mediapakket van RTV Noord ter waarde van maar liefst: 1995 Euro!

[gravityform id=”50″ title=”false” description=”false”]

 

Meld je nu aan en maak kans op een mediapakket van RTV Noord ter waarde van maar liefst: 1995 Euro!