Collectief aan de slag!

Blijf vernieuwen en benut kansen!

Collectief aan de slag!

Blijf vernieuwen en benut kansen!

  Praktisch

   Inhoudelijk

   Verrassend

COLLECTIEF AAN DE SLAG


Samen sta je sterk: er zijn veel verenigingen die aan de slag willen om het winkelgebied aantrekkelijk te houden. Dit vraagt om een sterke ondernemersvereniging met betrokken en bevlogen ondernemers. Heb je hier ondersteuning bij nodig? De provincie Groningen stelt via MKB Noord middelen beschikbaar voor verenigingen die het ondernemerschap in de vereniging en het winkelgebied willen verbeteren. Dien via onderstaande button je plan in bij MKB Noord of mail naar noord@mkb.nl  om samen te  bekijken welke opties er zijn. 

Ondersteuning nodig?

Zoek je nog een (uitvoerings)partner die je jullie kan helpen om ambities te realiseren? MKB Noord, Groningen City Club, Broekhuis Rijs Advisering en Bureau Kompaan kunnen je helpen. We hebben onze kennis en ervaring gebundeld en een gezamenlijk aanbod ontwikkeld. Heb je zelf andere partners op het oog of wil je advies over andere professionele partners? Dat kan natuurlijk ook. We helpen je graag verder!

Z

Speciaal voor retailers en ondernemersverenigingen in Groningen

Z

Toekomstbestendig

Z

Direct toepasbaar

Plekken met voorbeelden waar we al ingezet worden:
• Winschoten, hier wordt gewerkt aan de professionalisering van de ondernemersverenigingen en de totstandkoming van een nieuwe structuur
• Groningen, hier wordt gewerkt aan de versterking van ondernemerschap in wijkwinkelcentra
• Bedum, een presentatie- en profileringsscan wordt uitgevoerd voor een betere uitstraling van het centrum.

Dus, wil je bijvoorbeeld:
• Komen tot een promotieplan voor bet centrum?
• Betrekken van meer ondernemers bij de vereniging en activiteiten?
• Profilering van het centrumgebied: waar staat jouw centrum voor?
• Creatieve samenwerkingsvormen tussen ondernemers opzetten?

Maximaal 50% van de kosten wordt vergoed en de andere 50% moet lokaal gefinancierd worden, via bijvoorbeeld een fonds, ondernemers, vastgoedeigenaren of de gemeente. Lijkt dit wat voor jouw winkelgebied? Stuur een mail voor informatie over de mogelijkheden of dien hieronder direct je plan in

NIEUW: Masterclasses voor jouw ondernemersvereniging.

Wil je een boeiende avond voor jouw ondernemers organiseren met sprekers die prikkelen en uitdagen om te vernieuwen? Wij kunnen dit op verzoek organiseren en ook vn deze kosten wordt 50% door de provincie Groningen vergoed! We werken altijd op maat, alle wensen zijn dus bespreekbaar.