Ondernemer, waar komt jouw winst vandaan?

Weet jij waar je winst vandaan komt? Woorden als omzetsnelheid, schaprendement, assortimentsmix en brutowinstsamenstelling horen bij het antwoord op die vraag. Maar ook woorden als (online)marktpotentie, marktaandeel, concurrentiekracht en groeikansen. Meld je nu aan voor dit programma en kom erachter waar jouw winst vandaan komt!

Vanaf € 525 € 262,50

3 workshops of een individueel maatwerkprogramma door praktijkexperts

Van cijfers word je wijzer! In 3 workshops krijg jij inzicht in de cijfers van jouw onderneming en leer je hoe je het rendement van je onderneming kan verbeteren.

Workshop 1: Waar sta je nu?

In de eerste workshop krijgt je inzicht in het ontstaan van je huidige omzet en de positie ten opzichte van de concurrentie. Haal jij het optimale uit de markt? De taart kan immers maar één keer worden verdeeld.

  • Stap 1: Vanuit huidige omzet naar ambitiecijfers
  • Stap 2: Vanuit huidige marktomvang naar (gewenst) marktaandeel

Workshop 2: Waar komt jouw winst vandaan?

In de tweede workshop analyseer je je exploitatie. Met effectieve toepassingen helpen wij bij het maken van een andere resultaatanalyse. Zodat jij meer grip krijgt op uw (gewenst) rendement.

  • Stap 3: Welke activiteiten en/of kosten genereren winst, en welke kosten meer dan ze opleveren?
  • Stap 4: Waar komt je winst straks vandaan?

Workshop 3: Hoe bereik jij het gewenste resultaat?

In de derde workshop helpen we bij de een planmatige uitvoering van de opgedane inzichten. Dit doen we aan de hand van een ambitie- en actieplan. Zodat duidelijk wordt waar de prioriteiten liggen en u meteen aan de slag kan!

  • Stap 5: Sturen op cijfers met een goed plan
  • Stap 6: Tussentijdse voortgang en evaluatie

Individueel maatwerkprogramma

In het individueel maatwerkprogramma doorlopen we in drie dagdelen samen met jou de 6 stappen van de workshops. Het individueel programma is alleen nog specifieker afgestemd op jouw bedrijf. Je krijgt meer diepgang en meer begeleiding bij rendementsverbetering van jouw onderneming.

€2.400 €1.200

U krijgt 50% vergoed

Vanuit de provincie Groningen krijgt iedere ondernemer die deelneemt aan dit programma 50% van de kosten vergoed vanuit de Groninger Ondernemersregeling. Meld je daarom snel aan voor het programma “Ondernemer, waar komt jouw winst vandaan?” van Flynth!

Schrijf je in voor ons programma!

Wil jij graag meer inzicht in de cijfers van jouw onderneming en daarmee je rendement verbeteren? Meld je dan hiernaast aan voor de workshops!

[gravityform id=”23″ title=”false” description=”true” ajax=”true”]

Vragen?

Heb je vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie of het individuele maatwerkprogramma? Neem dan gerust contact met ons op!

Jaap Luchies

Een programma voor echte retailers

MKB Noord en de provincie Groningen willen retailers in de provincie vooruit helpen met een ondernemersprogramma op maat. Het programma is gericht op verbetering van ondernemerskwaliteiten. Vanuit Flynth helpen wij ondernemers graag anders te kijken naar de cijfers van hun onderneming.

Van cijfers word je wijzer!

Ondernemers die hun bedrijf aan- en bijsturen op basis van cijfers en feiten doen het substantieel beter dan anderen.

Verbeter je rendement!

Financieel inzicht hebben in Jouw Zaak is ontzettend belangrijk voor Jouw Toekomst. Ondernemers met dit inzicht weten waar de winst vandaan komt en welke activiteiten juist winstmaximalisatie tegenhouden.

Mogelijk heb je nog een van deze vragen

Mijn bedrijf is Horeca kan ik meedoen met het project Mijn Zaak – Jouw Toekomst?

Ja, alle Retail en Horeca in de Provincie Groningen kunnen zich aanmelden.

Hoe krijg ik de 50% vergoed via de Groninger Ondernemersregeling?

Je ontvangt een offerte van een van de aanbieders van Jouw Zaak – Jouw Toekomst. Deze kun je indienen op: https://www.provinciegroningen.nl/subsidies/werken-en-ondernemen/groninger-ondernemersregeling-voucher/.

De regeling is eenvoudig. Je vindt alle informatie via de link. 

Kan ik onbeperkt gebruik maken van de Groninger Ondernemersregeling?

Nee, je kunt 2x per jaar een aanvraag indienen bij de provincie Groningen.

Waar kan ik het gehele programma bekijken van Jouw Zaak – Jouw Toekomst?

Op de site https://retail.mkbgroningen.nl/ kun je alle informatie vinden over het project.

Moet ik lid zijn van VNO-NCW Noord en/of MKB Noord om deel te nemen aan het maatwerkprogramma?

Nee dit is niet noodzakelijk, elke retailondernemer en horecaondernemer gevestigd in een centrum- en winkelgebied in de provincie Groningen mag deelnemen.

Ik heb een filiaal. Mag ik gebruik maken van de Groninger ondernemersregeling?

Ja, dat mag. Filialen of nevenvestigingen kunnen ook een beroep doen op de regeling, mits de aanvraag betrekking heeft op de nevenvestiging in de provincie Groningen.