ONDERNEMEN IN ZWAAR WEER

Het je het gevoel dat je met je rug tegen de muur staat? Staat het water je aan de lippen? Of wil je bijsturen nu het nog kan?

In deze aanpak voert een financieel expert van het Ondernemershuis Noord-Groningen of het Regionaal Ondernemings Instituut een financiële scan uit van je zaak. Aan de hand van een analyse van de cijfers en een persoonlijk gesprek bespreek je met een adviseur strategische acties die ondernomen kunnen worden om het rendement en je financiële positie te verbeteren door bijvoorbeeld schulden te herstructureren. Daarbij wordt vanzelfsprekend rekening gehouden met je individuele omstandigheden en wensen. Afhankelijk van de uitkomsten van de scan en het advies kan een vervolgtraject worden afgesproken.

Wij starten het maatwerkprogramma altijd met een vertrouwelijk adviesgesprek waarin wij uw wensen en de financiële situatie in kaart brengen.

De eerste 8 uur van het advies is altijd gratis en als u deel neemt via Jouw Zaak – Jouw -toekomst ontvang u ook nog een korting over de kosten van €1.600,- excl. BTW.

Dankzij de provincie Groningen krijg u hiervan maximaal 50% vergoed. Het maatwerkprogramma Ondernemen in zwaar weer kost u in totaal €800 excl. BTW.

TROONOPVOLGERS

Bedrijfsverkoop/bedrijfsoverdracht

Heb je een bedrijf en overweeg je om dit binnen een periode van vijf jaren te verkopen? Binnen het ‘troonopvolgers’ traject kijken we samen met jou naar: Wanneer beginnen? Hoe aanpakken? Wat is mijn bedrijf waard? Hoe en aan wie wil ik het verkopen? Hoe ziet mijn financiële toekomst eruit? 

Wij starten het maatwerkprogramma altijd met een vertrouwelijk adviesgesprek waarin wij uw wensen en de financiële situatie in kaart brengen. 

De eerste 8 uur van het advies is altijd gratis en als je deel neemt via Jouw Zaak – Jouw Toekomst ontvangt u ook nog een korting over de kosten van € 600,- excl. BTW. Dankzij de provincie Groningen krijg je hiervan ook nog 50% vergoed.

Het maatwerkprogramma Troonopvolgers kost u in totaal €300 excl. BTW.

50% korting op al onze trainingen!

Meld je nu aan

 

Wij hebben er zin in!

Form Roi

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hulp of advies nodig?

Heeft u meer vragen neem dan gerust contact met ons op. 

Stichting Roi

Mogelijk heb je nog een van deze vragen

Mijn bedrijf is Horeca kan ik meedoen met het project Mijn Zaak – Jouw Toekomst?

Ja, alle Retail en Horeca in de Provincie Groningen kunnen zich aanmelden.

Hoe krijg ik de 50% vergoed via de Groninger Ondernemersregeling?

Je ontvangt een offerte van een van de aanbieders van Jouw Zaak – Jouw Toekomst. Deze kun je indienen op: https://www.provinciegroningen.nl/subsidies/werken-en-ondernemen/groninger-ondernemersregeling-voucher/.

De regeling is eenvoudig. Je vindt alle informatie via de link. 

Kan ik onbeperkt gebruik maken van de Groninger Ondernemersregeling?

Nee, je kunt 2x per jaar een aanvraag indienen bij de provincie Groningen.

Waar kan ik het gehele programma bekijken van Jouw Zaak – Jouw Toekomst?

Op de site https://retail.mkbgroningen.nl/ kun je alle informatie vinden over het project.

Moet ik lid zijn van VNO-NCW Noord en/of MKB Noord om deel te nemen aan het maatwerkprogramma?

Nee dit is niet noodzakelijk, elke retailondernemer en horecaondernemer gevestigd in een centrum- en winkelgebied in de provincie Groningen mag deelnemen.

Ik heb een filiaal. Mag ik gebruik maken van de Groninger ondernemersregeling?

Ja, dat mag. Filialen of nevenvestigingen kunnen ook een beroep doen op de regeling, mits de aanvraag betrekking heeft op de nevenvestiging in de provincie Groningen.